Voor als het écht verrassend mag zijn.
Buffetten/Diners

Divine Dishes staat voor goede kwaliteit, uitstekende service, op maat gemaakte programma's en voorstellen voor verschillende budgetten en aantallen.

Eindejaar toernooien, feestavonden, sponsorbijeenkomsten, vaak wordt dit aangekleed met diner in buffetvorm. Ook dit kan Divine Dishes voor u verzorgen. Ook voor bedrijven biedt Divine Dishes een op maat gemaakte oplossing, waarbij ik vooral wil ontzorgen, zodat u ook als bedrijf zich volledig kunt focussen op het evenement en de gasten.

Ouderwetse barbecue, pasta of rijst buffetten, tot een volledig verzorgd Mexicaans diner met wraps, gepofte aardappel en salade voor 150 man, alles is bespreekbaar en mogelijk. Ook op "moeilijke" locaties zoals een voetbalveld/kantine een zaaltje zonder keuken, of een zaal/ruimte bij u op het bedrijf, is het mogelijk om voor grote groepen uw evenement aan te kleden met een heerlijke lunch of diner.

Buffetten kunnen heel erg variëren in prijs en zullen in een op maat gemaakte offerte met u worden doorgenomen. Er zijn al budgetbuffetten vanaf € 10,00 per persoon dus laat u informeren over de mogelijkheden.