Voor als het écht verrassend mag zijn.

Lunch/Broodjes

De lunches van Divine Dishes helpen u de dag door!

De lunch is meer dan een maaltijd. Het is een moment om even bij te komen, nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag en ook om met anderen te kunnen bijpraten. Eten in het algemeen en een lunch in het bijzonder verbindt de mensen op een natuurlijke en ongedwongen manier. Na een goede lunch kun je er weer even tegen!

En goede lunches, daar zijn we goed in bij Divine Dishes. We hebben ze in alle soorten en maten en voor alle gelegenheden. Of u nu op zoek bent naar een heerlijk assortiment broodjes voor tijdens een vergadering, of naar een uitgebreide en luxe lunch tijdens uw bruiloft, wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke wensen smakelijk vervuld worden.

Wat kan ik verwachten van de lunches van Divine Dishes?

Uiteraard worden onze lunches uitsluitend bereid met alleen de beste ingrediënten. Heerlijk verse, zachte bolletjes, knapperige broodjes, luxe vleeswaren, fijne vissoorten en ander smakelijk beleg vormen de basis van ons lunchaanbod. En zoveel mogelijk huisgemaakt, want dat proef je! Ook voor een exclusievere culinaire lunch zit u bij ons goed!

Onze uitstekende lunches zijn op verschillende manieren te bestellen. Zo zijn er verschillende broodjesschalen, die heel geschikt zijn voor tijdens een bijeenkomst of vergadering. Ook kunt u verschillende lunchpakketten bestellen, voor op locatie of onderweg. De exclusieve lunches worden op maat voor u samengesteld. U kunt hiervoor persoonlijk contact met ons opnemen.

Uiteraard is het mogelijk om wekelijks of zelfs dagelijks bij u te leveren. Indien u dit wenst, kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.